Yogyakarta Borobudur Prambanan Tour

4,7 · Voortreffelijk(14 beoordelingen)
Toon alle 45 foto's
Gratis annuleren beschikbaar

Welkom in Yogyakarta met Wahyu Travel Indonesia.

We bieden een aantal tourdiensten aan met een Engelssprekende chauffeur in Yogyakarta en omliggende gebieden op het Java-eiland.

Speciaal bieden wij een rondreis aan in Yogyakarta om Borobudur te bezoeken als de grootste boeddhistische tempel ter wereld en Prambanan als de mooiste hindoetempel ter wereld.

Opmerking:

Na eind 2019 bijna drie jaar gesloten te zijn geweest, wordt de Borobudur-tempel nu geopend voor klimmen naar de top, maar met een zeer beperkt quotum, 150 personen per uur.

Alleen een gelukkig persoon krijgt het speciale kaartje voor het omhoog klimmen. Ik raad je aan om de tour zo vroeg mogelijk te boeken.

Als je geen geluk hebt met het bemachtigen van een Temple Structure-ticket, kun je de Borobudur-tempel nog steeds bezoeken door ter plekke een Ground Temple-ticket te kopen.

Vooral op maandag is de hoofdtempel van Borobudur en Prambanan gesloten. Mensen mogen de hoofdtempel alleen vanaf de tuin zien.

Geef uw juiste WhatsApp-nummer op wanneer u de tour boekt, dit is belangrijk.

Dit is inbegrepen

  • Privé-vervoer
  • Engels sprekende chauffeur
  • Parkeertoeslagen
  • Voertuig met airco
  • Benzine
  • Flessenwater

Dit is niet inbegrepen

    Dit is niet inbegrepen
    • Entreekaarten: Borobudur Ground Temple: USD 25 / persoon. Prambanan: USD 25 / persoon.
    • Lokale gids in de tempels (niet verplicht)

    Aanvullende informatie

    Geschikt voor alle condities

    Vanwege de beperking van het speciale ticket voor het beklimmen van de Borobudur (tempelstructuur) van 150 personen per uur, raad ik je aan de tour zo vroeg mogelijk te boeken. Nadat ik de melding van uw boeking heb ontvangen, stuur ik u onmiddellijk de speciale website voor het kopen van het speciale ticket voor het beklimmen van de Borobudur (tempelstructuur). Je hebt dus genoeg tijd om het speciale ticket (Tempelstructuur) te kopen voordat het uitverkocht is.

    Vooral op maandag kunnen mensen de hoofdtempel niet betreden. Mensen mogen de hoofdtempel alleen ver weg van de tuin zien.

    Er is slechts één website waar u het speciale ticket voor het beklimmen van de Borobudur (tempelstructuur) kunt kopen. Het is de website die ik u zal sturen nadat ik uw boeking heb ontvangen.

    Ik raad je ten zeerste af om op dezelfde dag met de tour een vlucht te nemen, omdat het voor beide tempels een volledige dagtour duurt, die 's ochtends begint vanuit de stad Yogyakarta en in de middag eindigt.

    Routebeschrijving

    Beoordelingen van gebruikers

    4,7 · Voortreffelijk(14 beoordelingen)
    De moeite waard
    4.3
    Faciliteiten
    4.3
    Kwaliteit dienstverlening
    4.7
    Gemakkelijk te bereiken
    3.3

    Wat gasten het best vonden

    Veelgestelde vragen





    Heb je een suggestie?

    Tickets en prijzen