Thaise kookles van een hele dag in een kleine groep vanuit Khao Lak

Toon alle 5 foto's
Gratis annuleren beschikbaar

Of je jezelf nu voorstelt als een helpende hand in de keuken of net begint aan je culinaire reis, deze Thaise kookles van een halve dag is de business. Je haalt ingrediënten uit een biologische tuin en ritselt een drietal typische gerechten. Dan is het het deel waar iedereen van houdt - je kunt je eigen creaties opsnuiven. Het belooft een ochtend of middag boordevol smaak te worden.

Je begint je dag als een echte Thaise chef-kok. Pak een mand en je helpt alle ingrediënten te verzamelen die je nodig hebt uit de eigen biologische tuin van de chef. Daarna gaan we de keuken in om ons voor te bereiden en ons te verdiepen in het bereiden van Thaise specialiteiten.

Op het menu staan khung sarong, een gebakken garnaal en noedelschotel, kip met cashewnoten en roergebakken groenten, en een lip-tintelende panang-curry. En dan komt de kers op de taart: als je klaar bent, ga je zitten en geniet je van je eigen culinaire creaties. Een echte smaak van Thailand.

Dit is inbegrepen

  • R/T Transfer hotel ophalen/afzetten (alleen geselecteerde hotel
  • Alle toegangsprijzen zoals van toepassing
  • Verzekering
  • Engels sprekende gids met professionele lokale gids

Dit is niet inbegrepen

    Dit is niet inbegrepen
    • Uitgaven van persoonlijke aard en fooi voor gids en chauffeur

    Aanvullende informatie

    Je moet minimaal 48 uur voor aanvang van de activiteit contact met ons opnemen, zodat we je de exacte ophaaltijd en locatie kunnen geven

    Voor klanten die in Khok Kloi verblijven, geldt een toeslag voor retourtransfers netto THB 600,0 p/persoon (minimaal 4 personen)

    Er is een minimum aantal gasten (4) vereist om deze tour te laten werken. Als het minimum aantal niet wordt bereikt, wordt de tour geannuleerd en krijg je een alternatieve datum of een volledige terugbetaling aangeboden

    Minimum leeftijd 12 jaar mag zelf koken

    Niet rolstoeltoegankelijk

    Veelgestelde vragen





    Heb je een suggestie?

    Tickets en prijzen